SORTIDA SANTES CREUS

Bon dia, genial dia, primaveral més que tardoril. 8h. matí ETA. Puntualitat general tot i els despistats que van esperar a FDA. Sortida neutralitzada amb entrepans demanats per no fer el ‘primo’ com va fer el primo a la rotonda de la Bisbal del Penedès. Un petit problema (again) amb el xubasquero el va fer perdre un temps crucial amb el pilot suficient per perdre’s la ruta bona. Radio ON fins a l’Esplai del Penedès. Intent desmuntat de foto conjunta amb la gent pensant més en la pujada prèvia a la Pineda de Santa Cristina que en una altra cosa. Tots amb el clàssic no voy’, fins que salten els de sempre. I venga, dale gas fins que en una curva d’equerres el que entonava en aquells moments ‘como un burro amarrado’ patina i se’n va a terra. El gran Nikoff cau per culpa d’una punxada a la roda de darrera. Pit stop que serveix perquè DL vegi que la bici no li va i busqui a alguns gregaris per tornar a casa abans d’hora. Terri&abuelo l’acompanyen en l’aventura tot tallant pel coll de Santa Cristina i lateralitzant tota la carretera fins a la Bisbal again. La resta, seguim en direcció Vila-rodona per anar a petar a Aiguamúrcia, el Biescas de la setmana. No podia faltar un fermé enmig d’una sortida del Repetxó. I allà estava ella, envoltada de cinta blanca i vermella. Valla que anunciava el que per nosaltres no tenia sentit: TRAM TALLAT. NO PASSAR. I què fem? doncs passar pel costat i tornar a pujar a la bici per veure el desastre que la natura pot arribar a fer en qüestió d’hores de pluja intensa. Una mica de fang per haver de netejar la bici a l’arribar (tot i que a més d’un la bici ja fa dies i fins i tot setmanes que li demana un ‘trapito’). Arribada a Santes Creus en grup. Armstrong Produccions s’encarrega del tema esmorzar amb el cambrer novatu. La resta anem a fer la foto al portal, no sense abans veure les habilitats de Saganet i Xoli pujant escales amb la bicicleta de carretera.

Fotako i a esmorzar. Rises, bromes, factures i 2 schweppes amb taronja pel nen que ho va preferir abans de fotre’s un altre atracón a base de patates fregides i gelats.
Esmorzar amb formatge a tots els entrepans, per tant els 7€ sense IVÀ.
Tornada cap a casa després d’enrecordar-nos de temps passats a les escoles de la vila.
Suau pel Coll de la Torreta, que abans era, però ara ja no és tant.
Fotako amb totes les SM i cap a Vilafranca. Segona punxada de Nikoff que tenia el pneumàtic com el d’un F1 després de 15.000 voltes a Le Mans.
Keep calm i cap a casa. Arribada a l’horari previst. Tot molt maco i amb ganes de la següent.

Comments are closed.